Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek petražolių
  • 2.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • 800 gramų brokolių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.

Autorius: Agnė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek petražolių
  • 2.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės pieno
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto
  • 800 gramų brokolių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų