REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų vištos filė
  • 100 gramų pieno (geriausi Vilniaus sūris)
  • 200 mililitrų grietinės
  • šiek tiek prieskonių (krapų, čiobrelių, druskos, pipirų)
  • 300 gramų briuselio kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas sutarkuojame ir pakepiname su pjaustytais svogūnais.
    Išvirtą vištieną nuimame nuo kaulo, supjaustome gabalėliais ir pakepiname su prieskoniais.
    Apverdame briuselio kopūstus.
    Į kepimo skardą dedame sluoksnį kepintos vištienos, sluoksnį morkų, kepintų su svogūnais, o ant viršaus dedame briuselio kopūstus.
    Viską užpilame grietine ir sudedame krapus bei čiobrelius.
    Viską sudėjus, užbarstome fermentinio sūrio ir kepame 200 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 30 min.
    Gero apetito!

Autorius: www.sarka.lt

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų vištos filė
  • 100 gramų pieno (geriausi Vilniaus sūris)
  • 200 mililitrų grietinės
  • šiek tiek prieskonių (krapų, čiobrelių, druskos, pipirų)
  • 300 gramų briuselio kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkas sutarkuojame ir pakepiname su pjaustytais svogūnais.
    Išvirtą vištieną nuimame nuo kaulo, supjaustome gabalėliais ir pakepiname su prieskoniais.
    Apverdame briuselio kopūstus.
    Į kepimo skardą dedame sluoksnį kepintos vištienos, sluoksnį morkų, kepintų su svogūnais, o ant viršaus dedame briuselio kopūstus.
    Viską užpilame grietine ir sudedame krapus bei čiobrelius.
    Viską sudėjus, užbarstome fermentinio sūrio ir kepame 200 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 30 min.
    Gero apetito!

Autorius: www.sarka.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų