Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 100 gramų cukraus (tešlai)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 vienetai kiaušinių (tešlai)
  • 400 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 250 gramų varškės (tešlai)
  • šiek tiek braškių
  • šiek tiek druskos (tešlai)
  • 8 valgomieji šaukštai aliejaus (tešlai)
  • 200 gramų grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (tešlai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išplakite kiaušinius su cukrumi ir žiupsneliu druskos.
    Įmaišykite varškę, aliejų, po to miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
    Išminkytą tešlą įtieskite į kepimo formą.
    Išplakite grietinę, kiaušinius, cukrų. Po to įmaišykite vanilę ir supilkite ant tešlos.
    Pridėkite braškių ir pašaukite į 180° C laipsnių orkaitę 35 minutėms.
    Iškepusį pyragą apibarstykite cukraus pudra.

Autorius: Brigita

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 100 gramų cukraus (tešlai)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 vienetai kiaušinių (tešlai)
  • 400 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 250 gramų varškės (tešlai)
  • šiek tiek braškių
  • šiek tiek druskos (tešlai)
  • 8 valgomieji šaukštai aliejaus (tešlai)
  • 200 gramų grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (tešlai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išplakite kiaušinius su cukrumi ir žiupsneliu druskos.
    Įmaišykite varškę, aliejų, po to miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
    Išminkytą tešlą įtieskite į kepimo formą.
    Išplakite grietinę, kiaušinius, cukrų. Po to įmaišykite vanilę ir supilkite ant tešlos.
    Pridėkite braškių ir pašaukite į 180° C laipsnių orkaitę 35 minutėms.
    Iškepusį pyragą apibarstykite cukraus pudra.

Autorius: Brigita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų