Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų sūris (maskarponės)
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • 400 gramų braškių
  • 150 gramų cukraus
  • 20 vienetų sausainių
  • 3 vienetai kiaušinių

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų sūris (maskarponės)
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • 400 gramų braškių
  • 150 gramų cukraus
  • 20 vienetų sausainių
  • 3 vienetai kiaušinių

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Trynius suplakam su dalimi cukraus iki purios masės ir sumaišom su maskarponės sūriu. Baltymus išplakam su likusiu cukrumi iki baltų standžių putų. Grietinėlę išplakam iki purumo. Tada viską išmaišom iki vientisos masės.
  2. Į stačiakampį indą sudedam sausainius, trintas braškes ir užlieti sluoksniu kremo. Tada vėl dedam sausainius, braškes ir užpilam kremu.
  3. Desertą padedam į šaldytuvą keletai valandų.

    Skanaus!

Autorius: Inga

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų