Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 mililitrų pieno
  • 200 mililitrų grietinėlės (riebi)
  • šiek tiek braškių (trintos su cukrumi)
  • 1 vienetas želės (braškių, pakeliuose)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užkaisti pieną, įpilti grietinėlę, ir šiek tiek pakaitinti. Supilti želė iš pakelio ir maišyti, kol ištirps, bet neleisti užvirti. Nukelti nuo ugnies, perkošti ir išpilstyti į norimas formeles. Leisti ataušti ir palikti šaldytuve stingti. Padažu, t.y. trintomis braškėmis su cukrumi, užpilti sustingusią panna cotta. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 200 mililitrų pieno
  • 200 mililitrų grietinėlės (riebi)
  • šiek tiek braškių (trintos su cukrumi)
  • 1 vienetas želės (braškių, pakeliuose)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užkaisti pieną, įpilti grietinėlę, ir šiek tiek pakaitinti. Supilti želė iš pakelio ir maišyti, kol ištirps, bet neleisti užvirti. Nukelti nuo ugnies, perkošti ir išpilstyti į norimas formeles. Leisti ataušti ir palikti šaldytuve stingti. Padažu, t.y. trintomis braškėmis su cukrumi, užpilti sustingusią panna cotta. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų