Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno
- 1 stiklinė vandens
- 500 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į miltus sudedami 2 kiaušinio tryniai ir maišant pilamas vandeniu atskiestas pienas, pasūdoma, gerai išplakama, sukrečiami išplakti 2 baltymai.
Keptuvė įkaitinama ir patepama aliejumi.
Į ją plonu sluoksniu pilama tešla ir lygiai paskirstoma visoje keptuvėje.
Kepama ant vidutinės ugnies, vis peiliu pakeliant lietinio kraštus.
Kai lietinis pagelsta — apverčiamas.
Įdarui varškė pertrinama ir sumaišoma su kiaušiniais, trupučiu druskos ir vanilinio cukraus.
Iškepę lietiniai aptepami varškės įdaru ir susukami (užlenkus du kraštus) arba suvyniojami.
Taip pat įdarą galima netepti, o tiesiog dėti į vidurį blyno ir susukti, kampus užlenkiant.
Prieš tiekiant blyneliai dar apkepinami, kad įdaras iškeptų, o blyneliai gražiai apskrustų.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 1 stiklinė pieno
- 1 stiklinė vandens
- 500 gramų varškės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į miltus sudedami 2 kiaušinio tryniai ir maišant pilamas vandeniu atskiestas pienas, pasūdoma, gerai išplakama, sukrečiami išplakti 2 baltymai.
Keptuvė įkaitinama ir patepama aliejumi.
Į ją plonu sluoksniu pilama tešla ir lygiai paskirstoma visoje keptuvėje.
Kepama ant vidutinės ugnies, vis peiliu pakeliant lietinio kraštus.
Kai lietinis pagelsta — apverčiamas.
Įdarui varškė pertrinama ir sumaišoma su kiaušiniais, trupučiu druskos ir vanilinio cukraus.
Iškepę lietiniai aptepami varškės įdaru ir susukami (užlenkus du kraštus) arba suvyniojami.
Taip pat įdarą galima netepti, o tiesiog dėti į vidurį blyno ir susukti, kampus užlenkiant.
Prieš tiekiant blyneliai dar apkepinami, kad įdaras iškeptų, o blyneliai gražiai apskrustų.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą