Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 3 vienetai obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 stiklinės jogurto (natūralus)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išplakite kiaušinius su cukrumi ir druska.
    Įmaišykite jogurtą, aliejų ir miltus. Į sodą įlašinkite kelis lašus acto arba citrinos sulčių ir įmaišykite į tešlą.
    Obuolius nulupkite ir išpjaukite šerdį. Supjaustykite griežinėliais. Jei neturite specialaus peilio išpjauti obuoliams, supjaustykite skiltelėmis.
    Merkite obuolių gabaliukus į tešlą ir dėkite į keptuvę.
    Apkepkite kiekvieną blyno pusę po 1-2 minutes. Skanaus!

Autorius: Edita

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 3 vienetai obuolių
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 2 stiklinės jogurto (natūralus)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išplakite kiaušinius su cukrumi ir druska.
    Įmaišykite jogurtą, aliejų ir miltus. Į sodą įlašinkite kelis lašus acto arba citrinos sulčių ir įmaišykite į tešlą.
    Obuolius nulupkite ir išpjaukite šerdį. Supjaustykite griežinėliais. Jei neturite specialaus peilio išpjauti obuoliams, supjaustykite skiltelėmis.
    Merkite obuolių gabaliukus į tešlą ir dėkite į keptuvę.
    Apkepkite kiekvieną blyno pusę po 1-2 minutes. Skanaus!

Autorius: Edita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų