Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 8 vienetai kopūstų (džiovinti lapai)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 5 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sutarkuoti nuskustas bulves, jas lengvai nusunkti, įdėti druskos, pipirų ir 1 smulkiai supjaustytą svogūną.
    Į įkaitusią keptuvę įdėti sudžiovintą kopūsto lapą, ant jo sukrėsti pasigamintą tarkuotų bulvių masę ir kepti ant vidutinės ugnies. Kai apkeps ant viršaus dėti kitą kopūstlapį ir apversti.
    Iškepusį blyną nuskusti.
    Prie šių blynų puikiai tinka aliejaus, svogūnų ir grietinėlės padažas. Pakepinkite aliejuje svogūnus bei sudėkite grietinėlę.
    Skonis dieviškas!

Autorius: Vida

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 8 vienetai kopūstų (džiovinti lapai)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 5 valgomieji šaukštai grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sutarkuoti nuskustas bulves, jas lengvai nusunkti, įdėti druskos, pipirų ir 1 smulkiai supjaustytą svogūną.
    Į įkaitusią keptuvę įdėti sudžiovintą kopūsto lapą, ant jo sukrėsti pasigamintą tarkuotų bulvių masę ir kepti ant vidutinės ugnies. Kai apkeps ant viršaus dėti kitą kopūstlapį ir apversti.
    Iškepusį blyną nuskusti.
    Prie šių blynų puikiai tinka aliejaus, svogūnų ir grietinėlės padažas. Pakepinkite aliejuje svogūnus bei sudėkite grietinėlę.
    Skonis dieviškas!

Autorius: Vida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų