Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai obuolių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (be gliuteno)
  • 150 mililitrų pieno
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus, kiaušinį, pieną ir cukrų išplakame plakikliu.
    Sudedame susmulkintus arba sutarkuotus nuluptus obuolius ir gerai išmaišome.
    Įkaitintoje keptuveje formuojame nedidelius blynelius ir apkepame iš abiejų pusių.
    Patiekiame šiltus su uogiene arba cinamonu bei cukrumi.
    Skanaus.

Autorius: Vaida P.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai obuolių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (be gliuteno)
  • 150 mililitrų pieno
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus, kiaušinį, pieną ir cukrų išplakame plakikliu.
    Sudedame susmulkintus arba sutarkuotus nuluptus obuolius ir gerai išmaišome.
    Įkaitintoje keptuveje formuojame nedidelius blynelius ir apkepame iš abiejų pusių.
    Patiekiame šiltus su uogiene arba cinamonu bei cukrumi.
    Skanaus.

Autorius: Vaida P.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų