Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai apelsinų
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- šiek tiek kardamono
- 2 vienetai kiaušinių
- šiek tiek kvietinių miltų
- šiek tiek pieno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įmaišome tešlą. Tešla turi būti ne per skystą ir ne per tiršta, normali, tokia kokia būna paprastų blynų tešla. Blynus kepti šiek tiek didesnius negu įprasta(vienoje keptuvėje išeitų kepti du didelius blynus).
Apelsinus supjaustyti apskritimais, ne per storai ir ne per plonai. Į iškeptą blyną įdėti vieną apelsino apskritimą ir gražiai uždengti. Taip kad nesimatytų apelsino, galima sutvirtinti smeigtukais. Kai viskas paruošta galima dėti į lėkštę, ant viršaus galima uždėti grietininių ledų ir uogienes(mėlynių ar kt.)
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai apelsinų
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- šiek tiek kardamono
- 2 vienetai kiaušinių
- šiek tiek kvietinių miltų
- šiek tiek pieno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įmaišome tešlą. Tešla turi būti ne per skystą ir ne per tiršta, normali, tokia kokia būna paprastų blynų tešla. Blynus kepti šiek tiek didesnius negu įprasta(vienoje keptuvėje išeitų kepti du didelius blynus).
Apelsinus supjaustyti apskritimais, ne per storai ir ne per plonai. Į iškeptą blyną įdėti vieną apelsino apskritimą ir gražiai uždengti. Taip kad nesimatytų apelsino, galima sutvirtinti smeigtukais. Kai viskas paruošta galima dėti į lėkštę, ant viršaus galima uždėti grietininių ledų ir uogienes(mėlynių ar kt.)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą