Gerai išplakti kiaušinius, supilti miltus ir iškočioti tešlą. Tešlą supjaustyti mažais gabaliukais. Puode įkaitinti aliejų, berti tešlos gabaliukus ir virti tol kol pagels. Kiaurasamčiu išgriebti trupinius į dubenį. Cukrų ir medų supilti į nedidelį puodą ir virti 10 - 15min, kol pradės tirštėti. Sirupu užpilti aliejuje išvirtus trupinius, gerai išmaišyti mediniu šaukštu. Galima paslėgti. Laikyti šaltai 3-5 val, po to pjaustyti. Paprasta, greita ir skanu!
Autorius: Dyma
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė medaus
5 vienetai kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gerai išplakti kiaušinius, supilti miltus ir iškočioti tešlą. Tešlą supjaustyti mažais gabaliukais. Puode įkaitinti aliejų, berti tešlos gabaliukus ir virti tol kol pagels. Kiaurasamčiu išgriebti trupinius į dubenį. Cukrų ir medų supilti į nedidelį puodą ir virti 10 - 15min, kol pradės tirštėti. Sirupu užpilti aliejuje išvirtus trupinius, gerai išmaišyti mediniu šaukštu. Galima paslėgti. Laikyti šaltai 3-5 val, po to pjaustyti. Paprasta, greita ir skanu!