REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 stiklinė medaus
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gerai išplakti kiaušinius, supilti miltus ir iškočioti tešlą.
    Tešlą supjaustyti mažais gabaliukais.
    Puode įkaitinti aliejų, berti tešlos gabaliukus ir virti tol kol pagels. Kiaurasamčiu išgriebti trupinius į dubenį.
    Cukrų ir medų supilti į nedidelį puodą ir virti 10 - 15min, kol pradės tirštėti. Sirupu užpilti aliejuje išvirtus trupinius, gerai išmaišyti mediniu šaukštu. Galima paslėgti.
    Laikyti šaltai 3-5 val, po to pjaustyti.
    Paprasta, greita ir skanu!

Autorius: Dyma

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 stiklinė medaus
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gerai išplakti kiaušinius, supilti miltus ir iškočioti tešlą.
    Tešlą supjaustyti mažais gabaliukais.
    Puode įkaitinti aliejų, berti tešlos gabaliukus ir virti tol kol pagels. Kiaurasamčiu išgriebti trupinius į dubenį.
    Cukrų ir medų supilti į nedidelį puodą ir virti 10 - 15min, kol pradės tirštėti. Sirupu užpilti aliejuje išvirtus trupinius, gerai išmaišyti mediniu šaukštu. Galima paslėgti.
    Laikyti šaltai 3-5 val, po to pjaustyti.
    Paprasta, greita ir skanu!

Autorius: Dyma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų