Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 1 stiklinė medaus
- 5 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gerai išplakti kiaušinius, supilti miltus ir iškočioti tešlą.
Tešlą supjaustyti mažais gabaliukais.
Puode įkaitinti aliejų, berti tešlos gabaliukus ir virti tol kol pagels. Kiaurasamčiu išgriebti trupinius į dubenį.
Cukrų ir medų supilti į nedidelį puodą ir virti 10 - 15min, kol pradės tirštėti. Sirupu užpilti aliejuje išvirtus trupinius, gerai išmaišyti mediniu šaukštu. Galima paslėgti.
Laikyti šaltai 3-5 val, po to pjaustyti.
Paprasta, greita ir skanu!
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 1 stiklinė medaus
- 5 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gerai išplakti kiaušinius, supilti miltus ir iškočioti tešlą.
Tešlą supjaustyti mažais gabaliukais.
Puode įkaitinti aliejų, berti tešlos gabaliukus ir virti tol kol pagels. Kiaurasamčiu išgriebti trupinius į dubenį.
Cukrų ir medų supilti į nedidelį puodą ir virti 10 - 15min, kol pradės tirštėti. Sirupu užpilti aliejuje išvirtus trupinius, gerai išmaišyti mediniu šaukštu. Galima paslėgti.
Laikyti šaltai 3-5 val, po to pjaustyti.
Paprasta, greita ir skanu!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą