Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 1 stiklinė medaus
- 5 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus persijoti.
Kitame inde išplakti kiaušinius, supilti miltus ir suminkyti vientisą tešlą.
Gautą tešlą ir supjaustyti mažais gabalėliais.
Į puodą supilti aliejų ir užvirinti.
Aliejui užvirus sumažinti ugnį ir dėti tešlos gabaliukus.
Stiklinę cukraus bei stiklinę medaus supilti į nedidelį puodą ir pavirti 12-15min., kol masė pradės tirštėti.
Šiuo sirupu užpilti apskrudintus tešlos kukuliukus, išmaišyti mediniu šaukštu, truputį paslėgti, dėti į šaldytuvą ir palaukti 3-4 val.
Valgyti atšalusį.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 1 stiklinė medaus
- 5 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus persijoti.
Kitame inde išplakti kiaušinius, supilti miltus ir suminkyti vientisą tešlą.
Gautą tešlą ir supjaustyti mažais gabalėliais.
Į puodą supilti aliejų ir užvirinti.
Aliejui užvirus sumažinti ugnį ir dėti tešlos gabaliukus.
Stiklinę cukraus bei stiklinę medaus supilti į nedidelį puodą ir pavirti 12-15min., kol masė pradės tirštėti.
Šiuo sirupu užpilti apskrudintus tešlos kukuliukus, išmaišyti mediniu šaukštu, truputį paslėgti, dėti į šaldytuvą ir palaukti 3-4 val.
Valgyti atšalusį.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą