• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo bulvių
  • 3 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas imbierų (tarkuotas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1/4 stiklinės kalendrų (kapota (arba petražolės))
  • 1 valgomasis šaukštas kmynų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio paprikų (milteliai)
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 4 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas ciberžolės (malta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nulupkite ir supjaustykite mažesniais gabalėliais.
    Sudėkite bulves į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite 10 minučių (ne ilgiau!). Po 10 min. bulves nusunkite.
    Keptuvėje išlydykite 1 šaukštą sviesto, sudėkite susmulkintą česnaką, imbierą, paprikos miltelius, ciberžolę ir gerai išmaišykite.
    Atskiroje didelėje keptuvėje išlydykite likusį sviestą, sudėkite bulves, kmynus ir išmaišius kepinkite, kol apskurs.
    Pabaigoje supilkite citrinos sulčių, pipirų bei kalendros (arba petražolių) mišinį, atskirai keptuvėje pakepintus prieskonius, paskaninkite druska, gerai išmaišykite, pavirkite keletą minučių ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Evelina

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo bulvių
  • 3 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas imbierų (tarkuotas)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1/4 stiklinės kalendrų (kapota (arba petražolės))
  • 1 valgomasis šaukštas kmynų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio paprikų (milteliai)
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 4 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas ciberžolės (malta)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nulupkite ir supjaustykite mažesniais gabalėliais.
    Sudėkite bulves į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite 10 minučių (ne ilgiau!). Po 10 min. bulves nusunkite.
    Keptuvėje išlydykite 1 šaukštą sviesto, sudėkite susmulkintą česnaką, imbierą, paprikos miltelius, ciberžolę ir gerai išmaišykite.
    Atskiroje didelėje keptuvėje išlydykite likusį sviestą, sudėkite bulves, kmynus ir išmaišius kepinkite, kol apskurs.
    Pabaigoje supilkite citrinos sulčių, pipirų bei kalendros (arba petražolių) mišinį, atskirai keptuvėje pakepintus prieskonius, paskaninkite druska, gerai išmaišykite, pavirkite keletą minučių ir patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Evelina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų