Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai bulvių
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 200 gramų kiaulienos (kauliukai)
- 200 gramų konservuotų pupelių
- šiek tiek druskos
- 0.5 vieneto burokėlių
- šiek tiek vorčesterio padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos kauliukus paverdame apie 30 min. vandenyje, tuomet sudedame sutarkuotą burokėlį, sutarkuotą morką, kubeliais pjaustytas bulves, sudedame prieskonius, susmulkintą svogūną ir paverdame apie 15 min. sudedame konservuotas pupeles ir dar paverdame apie 10 min. Baigus virti sudedame susmulkintą česnaką ir pagal skonį įpilame Volčesterio padažo. Pagardiname grietine. Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai bulvių
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- 1 vienetas morkų
- 1 vienetas svogūnų
- 200 gramų kiaulienos (kauliukai)
- 200 gramų konservuotų pupelių
- šiek tiek druskos
- 0.5 vieneto burokėlių
- šiek tiek vorčesterio padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos kauliukus paverdame apie 30 min. vandenyje, tuomet sudedame sutarkuotą burokėlį, sutarkuotą morką, kubeliais pjaustytas bulves, sudedame prieskonius, susmulkintą svogūną ir paverdame apie 15 min. sudedame konservuotas pupeles ir dar paverdame apie 10 min. Baigus virti sudedame susmulkintą česnaką ir pagal skonį įpilame Volčesterio padažo. Pagardiname grietine. Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą