Supilame pieną į dubenį ir užmerkiame 1 min barankėles. Sumaišome faršą, įdedame kiaušinį ir sudedame prieskonius. Ištraukiame barankėles ir sudedame į kepimo skardą, tada į vidų pridedame faršo ir užtepame majonezo. Likus kepti 10 min uždedame sūrio. Kepti 45 min 180 laipsnių temperatūroje. Skanaus!
Autorius: Jurinta
INGREDIENTAI:
šiek tiek kiaulės faršo (ar kitas faršas)
šiek tiek kiaušinių
šiek tiek pieno
šiek tiek majonezo
šiek tiek pieno
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dar reikės barankėlių, mažų arba didelių.
Supilame pieną į dubenį ir užmerkiame 1 min barankėles. Sumaišome faršą, įdedame kiaušinį ir sudedame prieskonius. Ištraukiame barankėles ir sudedame į kepimo skardą, tada į vidų pridedame faršo ir užtepame majonezo. Likus kepti 10 min uždedame sūrio. Kepti 45 min 180 laipsnių temperatūroje. Skanaus!