Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 6 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
- 2 valgomieji šaukštai krakmolo
- 150 gramų vyšnių
- 400 gramų sluoksniuotos tešlos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viename dubenyje sumaišiau nuluptus ir susmulkintus rabarbarus, iškaulintas vyšnias, krakmolą bei cukrų.
Tešlą iškočiojau ir supjausčiau kvadratais.
Ant kiekvieno kvadrato dėjau po šaukštą vyšnių ir rabarbarų įdaro, perlenkiau kiekvieną tešlos kvadratą į trikampį ir sulipinau tešlos kraštelius.
Bandeles sudėjau ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepiau apie 20-30 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Labai skanios bandelės!
INGREDIENTAI:
- 6 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
- 2 valgomieji šaukštai krakmolo
- 150 gramų vyšnių
- 400 gramų sluoksniuotos tešlos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Viename dubenyje sumaišiau nuluptus ir susmulkintus rabarbarus, iškaulintas vyšnias, krakmolą bei cukrų.
Tešlą iškočiojau ir supjausčiau kvadratais.
Ant kiekvieno kvadrato dėjau po šaukštą vyšnių ir rabarbarų įdaro, perlenkiau kiekvieną tešlos kvadratą į trikampį ir sulipinau tešlos kraštelius.
Bandeles sudėjau ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepiau apie 20-30 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Labai skanios bandelės!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą