REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų miltai
  • 35 gramai mielių
  • 250 mililitrų pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 150 gramų razinų
  • 2 vienetai kiaušinių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų miltai
  • 35 gramai mielių
  • 250 mililitrų pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 150 gramų razinų
  • 2 vienetai kiaušinių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 9

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus suberti į dubenį, padaryti juose duobutę, suberti sutrupintas mieles, užpilti pienu, atskiestu šlakeliu vandens ir apibarstyti miltais. Palikti, kad pakiltų. Supilti ištirpintą, šiltą sviestą bei druską, išminkyti tamprią tešlą ir palikti, kad pakiltų. Tešlą sumaišyti su razinomis. Paruoštą tešlą galima dėti nakčiai į šaldytuvą. Iš ryto vėl išminkyti, kad geriau pakiltų. Iš tešlos suformuoti volelį. Supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, iš jų suformuoti bandeles.
  2. Bandeles sudėti į skardą. Palikti bandeles, kad pakiltų.
  3. Kai bandelės dvigubai pakils, aptepti jas plaktu kiaušiniu ir kepti iki 250 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 min. Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų