Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    raugintų kopūstų (galima ir su šviežiais)
    kubelio sultinio
    aliejaus;
    pipirų

    Užminkome mielinę tešlą ir pakildinam. Įdarui kopūstus patroškinam puode apie 20 min su prieskoniais ir aliejumi. Atvėsiname. Imame po gabaliuką tešlos, iškočiojame, dedame įdaro ir užspaudome kraštus, dedame į blėtą ir leidžiame pyragėliams pakilti. Pakilus patepame kiaušinio tryniu ir kepame 180 laipsnių temp. apie 20 min.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    raugintų kopūstų (galima ir su šviežiais)
    kubelio sultinio
    aliejaus;
    pipirų

    Užminkome mielinę tešlą ir pakildinam. Įdarui kopūstus patroškinam puode apie 20 min su prieskoniais ir aliejumi. Atvėsiname. Imame po gabaliuką tešlos, iškočiojame, dedame įdaro ir užspaudome kraštus, dedame į blėtą ir leidžiame pyragėliams pakilti. Pakilus patepame kiaušinio tryniu ir kepame 180 laipsnių temp. apie 20 min.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų