Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų
- 250 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
- šiek tiek mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui:
raugintų kopūstų (galima ir su šviežiais)
kubelio sultinio
aliejaus;
pipirų
Užminkome mielinę tešlą ir pakildinam. Įdarui kopūstus patroškinam puode apie 20 min su prieskoniais ir aliejumi. Atvėsiname. Imame po gabaliuką tešlos, iškočiojame, dedame įdaro ir užspaudome kraštus, dedame į blėtą ir leidžiame pyragėliams pakilti. Pakilus patepame kiaušinio tryniu ir kepame 180 laipsnių temp. apie 20 min.
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 1 vienetas kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų
- 250 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
- 5 valgomieji šaukštai aliejaus
- šiek tiek mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui:
raugintų kopūstų (galima ir su šviežiais)
kubelio sultinio
aliejaus;
pipirų
Užminkome mielinę tešlą ir pakildinam. Įdarui kopūstus patroškinam puode apie 20 min su prieskoniais ir aliejumi. Atvėsiname. Imame po gabaliuką tešlos, iškočiojame, dedame įdaro ir užspaudome kraštus, dedame į blėtą ir leidžiame pyragėliams pakilti. Pakilus patepame kiaušinio tryniu ir kepame 180 laipsnių temp. apie 20 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą