Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 0.5 kilogramo kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 kilogramas kvietinių miltų
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių
  • 40 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mieles ištirpdyti šiltame vandenyje, apiberti miltais ir palaukti kol pradės putoti.
    Tada supilti visus miltus, šiek tiek vandens, aliejaus ir išminkyti.
    Palaukti, kol pakils ir formuot bandeles.
    Kol tešla kils, pasiruošti faršą: į jį sudėti susmulkintą morką, svogūną, baziliką, petražoles, įberti pipirų bei šiek tiek druskos.
    Į bandelių vidų dėti faršą, bandeles aptepti plaktu kiaušiniu ir kepti apie 15 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Dovilė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 0.5 kilogramo kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 kilogramas kvietinių miltų
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių
  • 40 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mieles ištirpdyti šiltame vandenyje, apiberti miltais ir palaukti kol pradės putoti.
    Tada supilti visus miltus, šiek tiek vandens, aliejaus ir išminkyti.
    Palaukti, kol pakils ir formuot bandeles.
    Kol tešla kils, pasiruošti faršą: į jį sudėti susmulkintą morką, svogūną, baziliką, petražoles, įberti pipirų bei šiek tiek druskos.
    Į bandelių vidų dėti faršą, bandeles aptepti plaktu kiaušiniu ir kepti apie 15 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Skanaus.

Autorius: Dovilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų