Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų tešlos (mielinė)
  • 0.5 galvos kopūstų ( švieži)
  • 2 vienetai kiaušinių (virti)
  • šiek tiek prieskonių (VEGETA)
  • 1 galva svogūnų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų tešlos (mielinė)
  • 0.5 galvos kopūstų ( švieži)
  • 2 vienetai kiaušinių (virti)
  • šiek tiek prieskonių (VEGETA)
  • 1 galva svogūnų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kopūstus, svogūnus smulkiai supjaustyti, kiaušinius išvirti. Kopūstus, svogūnus troškinti keptuvėje apie 15 min., sudėti kubeliais supjaustytus kiaušinius, pagardinti vegetuos prieskoniais. Iš tešlos suformuoti pyragėlius su kopūstų įdarų. Kepti 200°C temp. apie 25 - 30 min.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų