Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 225 gramai kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai pieno
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 14 gramų mielių (šviežios)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    40 g kapotų migdolų
    50 g džiovintų vaisių (razinų, vyšnių, spanguolių ir t.t.)
    1 arbatinis šaukštelis rudojo cukraus
    2 arbatiniai šaukšteliai romo

    Aptepimui:
    1 kiaušinis


    Mieles ištirpinkite su šaukštu cukraus ir dviem šaukštais pieno. Palikite pastovėti.

    Ištirpinkite sviestą, suberkite cukrų ir druską. Šiek tiek palikite pastovėti, kad ištirptų cukrus ir tada sumaišykite su kiaušiniais. Sudėkite mieles ir miltus. Minkykite tešlą. Turite gauti prie rankų nelimpančią tešlą.
    Tešlą padalykite į gabaliukus ir palikite kambario temperatūroje apie 1 val pastovėti. Tada dar 8 valandoms dėkite į šaldytuvą.

    Iš anksto apsidarykite ir įdarą. Visus ingredientus sumaišykite ir palikite brinkti.

    Tešlos gabaliukus iškočiokite, dėkite įdarą ir suvyniokite. Kraštus gerai užspauskite, nes įdaras labai išbėgs. Padarytas bandeles dar palikite pakilti 20 minučių.

    Paruoštas bandeles aptepkite kiaušinio plakiniu ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 220 C laipsnių temperatūros. Kepkite 10 - 15 minučių.

Autorius: Džiudita

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 225 gramai kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai pieno
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 14 gramų mielių (šviežios)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    40 g kapotų migdolų
    50 g džiovintų vaisių (razinų, vyšnių, spanguolių ir t.t.)
    1 arbatinis šaukštelis rudojo cukraus
    2 arbatiniai šaukšteliai romo

    Aptepimui:
    1 kiaušinis


    Mieles ištirpinkite su šaukštu cukraus ir dviem šaukštais pieno. Palikite pastovėti.

    Ištirpinkite sviestą, suberkite cukrų ir druską. Šiek tiek palikite pastovėti, kad ištirptų cukrus ir tada sumaišykite su kiaušiniais. Sudėkite mieles ir miltus. Minkykite tešlą. Turite gauti prie rankų nelimpančią tešlą.
    Tešlą padalykite į gabaliukus ir palikite kambario temperatūroje apie 1 val pastovėti. Tada dar 8 valandoms dėkite į šaldytuvą.

    Iš anksto apsidarykite ir įdarą. Visus ingredientus sumaišykite ir palikite brinkti.

    Tešlos gabaliukus iškočiokite, dėkite įdarą ir suvyniokite. Kraštus gerai užspauskite, nes įdaras labai išbėgs. Padarytas bandeles dar palikite pakilti 20 minučių.

    Paruoštas bandeles aptepkite kiaušinio plakiniu ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 220 C laipsnių temperatūros. Kepkite 10 - 15 minučių.

Autorius: Džiudita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų