Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 70 gramų cukraus
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų pieno
  • 75 gramai sviesto
  • 30 gramų mielių
  • šiek tiek uogienės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš sviesto, pieno, mielų, cukraus bei miltų užminkome mielinę tešlą ir pakildiname.
    Pakilusią tešlą plonai iškočiojame ir supjaustome norimo dydžio stačiakampiais, kurių vieną galą keletą kartų įpjauname.
    Dedame norimo džemo (uogienės) ir sulankstome bandeles.
    Palaikome šiltai, kad pakiltų.
    Dedame į iki 210 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepame apie 15 min.
    Viršų apglaistome cukraus pudra išsukta su citrinos sultimis arba apibarstome cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros
  • 70 gramų cukraus
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų pieno
  • 75 gramai sviesto
  • 30 gramų mielių
  • šiek tiek uogienės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš sviesto, pieno, mielų, cukraus bei miltų užminkome mielinę tešlą ir pakildiname.
    Pakilusią tešlą plonai iškočiojame ir supjaustome norimo dydžio stačiakampiais, kurių vieną galą keletą kartų įpjauname.
    Dedame norimo džemo (uogienės) ir sulankstome bandeles.
    Palaikome šiltai, kad pakiltų.
    Dedame į iki 210 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepame apie 15 min.
    Viršų apglaistome cukraus pudra išsukta su citrinos sultimis arba apibarstome cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų