Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 125 gramai sviesto
  • 240 gramų cukraus (rudasis )
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 vienetai bananų
  • 125 mililitrai pieno
  • 175 gramai kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 75 gramai kokosų (drožlės)
  • 1 žiupsnelis cinamono
  • 1 žiupsnelis muskato
  • 1 žiupsnelis kardamono
  • 1 žiupsnelis kvapiųjų pipirų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 125 gramai sviesto
  • 240 gramų cukraus (rudasis )
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 vienetai bananų
  • 125 mililitrai pieno
  • 175 gramai kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 75 gramai kokosų (drožlės)
  • 1 žiupsnelis cinamono
  • 1 žiupsnelis muskato
  • 1 žiupsnelis kardamono
  • 1 žiupsnelis kvapiųjų pipirų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą, kambario temperatūros, išsukti su cukrumi.
  2. Įmaišyti išplaktus kiaušinius ir pieną.
  3. Suberti druską, miltus, prieskonius ir kepimo miltelius. Tešlą gerai išsukti.
  4. Gerai išnokusius bananus padalinti į dvi dalis ir perpjauti per pusę.
  5. Bananus pavolioti kokoso drožlėse.
  6. Sudėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
  7. Ant bananų užpilti tešlą. Paviršių išlyginti.
  8. Kepti 160-180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą. Ar iškepė, patikrinkite mediniu pagaliuku. Jei pagaliuką įsmeigus į pyragą jis lieka sausas, vadinasi pyragas iškepė.
  9. Skanaus!

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų