2 valgomieji šaukštai grietinės (rūgšti ir tiršta)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
70 gramų lydyto sūrio
25 gramai baltojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Banaus sutrinti, įmušti kiaušinius, įberti cukrų ir išplakti. Sudėti grietinę, supilti lydytą sviestą ir išplakti. Suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir viską gerai išmaišyti. Gautą tešlą padalyti į 3 dalis. 1 dalį įpilti į kekso formą ir dėti kepti, kol truputėlį pagels. Po to sudėti ant viršaus trupintą baltą šokoladą ir pilti antrą dalį tešlos, vėl pakepti kol pagels. Tada apidarstyti juodu šokoladu, pilti paskutinę dalį tešlos ir vėl dėti kepti, perkeliant ant aukštesnės orkaitės lentynėlės. Kepti tol, kol įsmeigus krapštuką jis lieka sausas. Skanaus
Autorius: sandra
INGREDIENTAI:
3 vienetai bananų
4 valgomieji šaukštai cukraus
3 vienetai kiaušinių
8 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
25 gramai juodojo šokolado
2 valgomieji šaukštai grietinės (rūgšti ir tiršta)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
70 gramų lydyto sūrio
25 gramai baltojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Banaus sutrinti, įmušti kiaušinius, įberti cukrų ir išplakti. Sudėti grietinę, supilti lydytą sviestą ir išplakti. Suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir viską gerai išmaišyti. Gautą tešlą padalyti į 3 dalis. 1 dalį įpilti į kekso formą ir dėti kepti, kol truputėlį pagels. Po to sudėti ant viršaus trupintą baltą šokoladą ir pilti antrą dalį tešlos, vėl pakepti kol pagels. Tada apidarstyti juodu šokoladu, pilti paskutinę dalį tešlos ir vėl dėti kepti, perkeliant ant aukštesnės orkaitės lentynėlės. Kepti tol, kol įsmeigus krapštuką jis lieka sausas. Skanaus