Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 100 gramų baltojo šokolado

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į indą sulaužome šokoladą ir įstatome į karšto vandens vonelę, maišome, kol šokoladas ištirpsta. Tada sudedame medų ir maišome, kol gaunasi viena stangri masė. Imame ją į rankas ir minkome, kol nulaša visas riebalų skystis
    (masė turi būti panaši į plastilino).

    Tada dedame į šaldytuvą 1 parai. Sušalusį gabalą supjaustome mažais gabaliukais, pasidarome kotą ant kurio lipdysime žiedus.

    Imame po vieną gabaliuka ir jį iškočiojame ir lipdome žiedlapius (kraštus kiek palenkiame, jog būtų panašūs į gėlės žiedo lapus. Padarytą žiedą dedame į šaldytuvą atšalti.

    Dariau pirmą kartą, bet tikrai nesudėtinga, gražu bei skanu ;)

Autorius: Liucija

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas medaus
  • 100 gramų baltojo šokolado

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į indą sulaužome šokoladą ir įstatome į karšto vandens vonelę, maišome, kol šokoladas ištirpsta. Tada sudedame medų ir maišome, kol gaunasi viena stangri masė. Imame ją į rankas ir minkome, kol nulaša visas riebalų skystis
    (masė turi būti panaši į plastilino).

    Tada dedame į šaldytuvą 1 parai. Sušalusį gabalą supjaustome mažais gabaliukais, pasidarome kotą ant kurio lipdysime žiedus.

    Imame po vieną gabaliuka ir jį iškočiojame ir lipdome žiedlapius (kraštus kiek palenkiame, jog būtų panašūs į gėlės žiedo lapus. Padarytą žiedą dedame į šaldytuvą atšalti.

    Dariau pirmą kartą, bet tikrai nesudėtinga, gražu bei skanu ;)

Autorius: Liucija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų