Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 270 gramų cukraus
- 5 vienetai kiaušinių
- 485 gramai kvietinių miltų
- 400 mililitrų pieno (3,5 proc. riebumo)
- 250 gramų sviesto (kambario temperatūros)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 365 gramai baltojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpinkite šokoladą ir sviestą. Išplakite kiaušinius su pienu ir cukrumi.
Įmaišykite šokolado ir sviesto masę. Miltus sumaišytus su kepimo milteliais taip pat įmaišykite į tešlą.
Kepkite 175° C karštumo orkaitėje apie 30 minučių.
INGREDIENTAI:
- 270 gramų cukraus
- 5 vienetai kiaušinių
- 485 gramai kvietinių miltų
- 400 mililitrų pieno (3,5 proc. riebumo)
- 250 gramų sviesto (kambario temperatūros)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 365 gramai baltojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištirpinkite šokoladą ir sviestą. Išplakite kiaušinius su pienu ir cukrumi.
Įmaišykite šokolado ir sviesto masę. Miltus sumaišytus su kepimo milteliais taip pat įmaišykite į tešlą.
Kepkite 175° C karštumo orkaitėje apie 30 minučių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą