Ištirpinkite šokoladą ir sviestą. Išplakite kiaušinius su pienu ir cukrumi. Įmaišykite šokolado ir sviesto masę. Miltus sumaišytus su kepimo milteliais taip pat įmaišykite į tešlą. Kepkite 175° C karštumo orkaitėje apie 30 minučių.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
270 gramų cukraus
5 vienetai kiaušinių
485 gramai kvietinių miltų
400 mililitrų pieno (3,5 proc. riebumo)
250 gramų sviesto (kambario temperatūros)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
365 gramai baltojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištirpinkite šokoladą ir sviestą. Išplakite kiaušinius su pienu ir cukrumi. Įmaišykite šokolado ir sviesto masę. Miltus sumaišytus su kepimo milteliais taip pat įmaišykite į tešlą. Kepkite 175° C karštumo orkaitėje apie 30 minučių.