Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapelis)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 2 vienetai baravykų (ar kiti, džiovinti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek citrinos rūgšties
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės
  • 6 stiklinės sultinio (mėsos)
  • 500 gramų burokėlių (jaunų, su lapais)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuvalyti, supjaustyti burokėliai ir lauro lapeliai sudedami į sultinį, užvirinama ir palaikoma 1 val. Tada sriuba iškošiama, supilamas atskirai išvirtų grybų nuoviras, grietinė, sumaišyta su miltais ir kitais prieskoniais, pavirinama. Prieš tiekiant sudedami virti supjaustyti grybai, krapai.
    Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų