Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas baklažanų
  • 8 česnakų
  • 150 gramų svogūnų (laiškai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 100 gramų žalumynų (bazilikai, krapai, petražolės, kinza(kalendra))

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baklažanus išilgai supjaustyti riekelėmis, pasūdyti ir palaikyti 20-30 minučių. Perplauti, nusausinti, apkepinti įkaitintame aliejuje.
    Svogūnų laiškus, žalumynus ir česnaką susmulkinti, išmaišyti, išdėlioti ant keptų baklažanų riekelių. Susukti triūbelėmis ir išdėlioti užkandžių lėkštėje.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų