REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek pieno
  • šiek tiek kiaušinių
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek aliejaus
  • Įdarui:
  • 100 gramų migdolų
  • 4 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek cukraus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek kvietinių miltų
  • šiek tiek pieno
  • šiek tiek kiaušinių
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek aliejaus
  • Įdarui:
  • 100 gramų migdolų
  • 4 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek cukraus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iškepkite lietinius. Kiaušinių trynius gerai išplakite, įberkite šiek tiek cukraus.
  2. Migdolus nuplikykite karštu vandeniu ir nuimkite luobeles. Į paruoštus migdolus įberkite cukraus, sumalkite, įpilkite kiaušinių trynius ir viską išmaišykite. Išplakite kiaušinių baltymus, supilkite į migdolų mišinį ir gerai išmaišykite.
  3. Paruošta mase įdarykite lietinius ir kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrus.
    Lietiniams naudokite rapsų ar kitą kepimui tinkamą aliejų, turintį aukštą degimo temperatūrą.

Autorius: Obelių aliejus

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų