REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek vištiena (geriausia rinktis visą vištą arba mėsingiausias jos dalis)
  • 100 gramų sviesto
  • 50 gramų krienų
  • 100 gramų migdolų
  • 1 skiltelė česnakų
  • 2 vienetai morkų
  • šiek tiek pastarnokų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek juodųjų pipirų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek vištiena (geriausia rinktis visą vištą arba mėsingiausias jos dalis)
  • 100 gramų sviesto
  • 50 gramų krienų
  • 100 gramų migdolų
  • 1 skiltelė česnakų
  • 2 vienetai morkų
  • šiek tiek pastarnokų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek juodųjų pipirų

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištieną supjaustykite, pasūdykite, užbarstykite juodųjų pipirų ir pakepinkite. Iškepusią vištieną sudėkite į kepimui orkaitėje skirtą indą.
  2. Kubeliais supjaustykite morkas ir pastarnoką, susmulkinkite česnaką ir įdėkite į indą su vištiena.
  3. Susmulkinkite migdolus, sumaišykite juos su krienais ir sudėkite į indą.
  4. Įpilkite stiklinę vandens, įdėkite sviesto, pagardinkite druska ir pipirais, šiek tiek pamaišykite.
  5. Indą pusvalandžiui pašaukite į iki 210° C įkaitintą orkaitę.
    Vištiena su krienais tiekiama ant stalo tame pačiame inde, kuriame buvo ir troškinama.

Autorius: Obelių aliejus

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų