Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės avižinių dribsnių
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 0.5 stiklinės graikinių riešutų (kapoti)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų sviesto
  • 1 pakelis vanilinio cukraus
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 stiklinės avižinių dribsnių
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 0.5 stiklinės graikinių riešutų (kapoti)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų sviesto
  • 1 pakelis vanilinio cukraus
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Viename dubenyje sumaišome riešutus, miltus ir kepimo miltelius.
  2. Atskirai išsukite sviestą su cukrumi bei vaniliniu cukrumi iki baltos masės. Įmuškite į sviestą kiaušinius, išmaišykite, suberkite avižinius dribsnius, riešutų, miltų bei kepimo miltelių mišinį ir viską gerai išmaišykite.
  3. Išklokite skardą kepimo popieriumi ir patepkite sviestu. Formuokite ant skardos apvalius sausainius.
  4. Kepkite sausainius apie 15 minučių iki 190 C įkaitintoje orkaitėje.

Autorius: Irena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų