Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų (malti lapeliai)
- šiek tiek džiūvesėlių
- šiek tiek pieno
- šiek tiek manų kruopų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto
- šiek tiek avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pagal proporcijas avižinių dribsnių, manų ir džiuvėsėlių reikės 3:2:1. Pirmiausiai piene su vandeniu išverdame avižinius dribsnius (geriausiai tuos, kuriuos reikia pavirti). Kuomet jie jau išbrinkę, sudedame manų kruopas ir džiūvėsėlius bei visus prieskonius ir dar paverdame 1-2 minutes (jei pritrūksta skysčio, geriau įpilti pieno ). Visą laiką košę reikia maišyti, kad nesviltų. Tuomet uždengę dar leidžiame pabrinkti kelias minutes. Galima daryti ir saldų variantą su džiovintais vaisiais ir riešutais.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų (malti lapeliai)
- šiek tiek džiūvesėlių
- šiek tiek pieno
- šiek tiek manų kruopų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto
- šiek tiek avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pagal proporcijas avižinių dribsnių, manų ir džiuvėsėlių reikės 3:2:1. Pirmiausiai piene su vandeniu išverdame avižinius dribsnius (geriausiai tuos, kuriuos reikia pavirti). Kuomet jie jau išbrinkę, sudedame manų kruopas ir džiūvėsėlius bei visus prieskonius ir dar paverdame 1-2 minutes (jei pritrūksta skysčio, geriau įpilti pieno ). Visą laiką košę reikia maišyti, kad nesviltų. Tuomet uždengę dar leidžiame pabrinkti kelias minutes. Galima daryti ir saldų variantą su džiovintais vaisiais ir riešutais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą