INGREDIENTAI:
  -   šiek tiek   cukraus 
  -   2 vienetai   obuolių 
  -   2 vienetai   kiaušinių 
  -   200 gramų   kvietinių miltų 
  -   1 arbatinis šaukštelis   brendžio 
  -   200 gramų   sviesto 
  -   1 arbatinis šaukštelis   kepimo miltelių 
  -   150 gramų   avižinių dribsnių 
  
   Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Avižinius dribsnius sumaišykite su miltais ir kepimo milteliais. 
 Kiaušinius išplakite su cukrumi ir įmaišykite į miltų ir avižinių dribsnių mišinį. Taip pat sudėkite susmulkintą sviestą ir išminkykite.
 Tešlą palaikykite 30 minučių šaldymo kameroje.
 Nuluptus obuolius supjausčiau kubeliais ir sumaišiau su cukrumi ir brendžiu. 
 Suformavau sausainiukus su obuolių įdaru viduje. 
 Kepiau 20 minučių 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.   
    Autorius: Auksė 
     REKLAMA