Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis česnakų (smulkinti)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas kmynų
- 1 vienetas svogūnų
- 2 stiklinės žirnių (nuto (kitaip avinžirniai))
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus nurodytus ingredientus sumaišome viename dubenyje.
Iš gautos masės suformuojame nedidelius kamuoliukus ir kepame juos įkaitusiame aliejuje.
Patiekiame šiltus prie mėsos patiekalų arba vienus.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis česnakų (smulkinti)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas kmynų
- 1 vienetas svogūnų
- 2 stiklinės žirnių (nuto (kitaip avinžirniai))
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Visus nurodytus ingredientus sumaišome viename dubenyje.
Iš gautos masės suformuojame nedidelius kamuoliukus ir kepame juos įkaitusiame aliejuje.
Patiekiame šiltus prie mėsos patiekalų arba vienus.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą