Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis česnakų (smulkinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas kmynų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 stiklinės žirnių (nuto (kitaip avinžirniai))
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visus nurodytus ingredientus sumaišome viename dubenyje.
    Iš gautos masės suformuojame nedidelius kamuoliukus ir kepame juos įkaitusiame aliejuje.
    Patiekiame šiltus prie mėsos patiekalų arba vienus.
    Skanaus.

Autorius: Vitalija

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis česnakų (smulkinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas kmynų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 stiklinės žirnių (nuto (kitaip avinžirniai))
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Visus nurodytus ingredientus sumaišome viename dubenyje.
    Iš gautos masės suformuojame nedidelius kamuoliukus ir kepame juos įkaitusiame aliejuje.
    Patiekiame šiltus prie mėsos patiekalų arba vienus.
    Skanaus.

Autorius: Vitalija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų