Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų aviečių (šaldytis ir atšilusios)
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 stiklinė pieno
  • 50 gramų sviesto (tirpintas)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 0.5 stiklinės cukraus (rudas)
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos ((milteliai))
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 120 gramų šokoladas (tamsus)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų aviečių (šaldytis ir atšilusios)
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 stiklinė pieno
  • 50 gramų sviesto (tirpintas)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 0.5 stiklinės cukraus (rudas)
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos ((milteliai))
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 120 gramų šokoladas (tamsus)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę ir į ją iki 200 temperatūros.
  2. Uogas sumaišykite su cukrumi ir palikite 15 min.
  3. Dubenėlyje (be maišytuvo) iki vientisos masės išmaišykite pieną, tirpintą sviestą, rudą cukrų, kakavos miltelius .
  4. Į kepimo formą sudėkite avietes, tolygiai jas užpilkite paruošta tešlą ir kepkite 15 min. Ant iškepusio pyrago užberkite smulkinto šokolado.

Autorius: Lina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų