Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė aviečių (trintos su cukrumi)
  • 0.5 stiklinės cukraus (rudasis)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė miežinių miltų
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • 1/3 stiklinės jogurto
  • 300 gramų varškės
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto (+ truputį kepimui)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė aviečių (trintos su cukrumi)
  • 0.5 stiklinės cukraus (rudasis)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė miežinių miltų
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • 1/3 stiklinės jogurto
  • 300 gramų varškės
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 3 valgomieji šaukštai sviesto (+ truputį kepimui)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius bei druską ir atidėkite į šalį.
    Sudėkite avietes (aš naudojau šaldytas) į maišytuvą ir išmaišykite vidutiniu greičiu iki vientisos masės.
    Tuomet sudėkite į maišytuvą varškę ir sumaišykite kartu su avietėmis.
    Į atskirą dubenį sudėkite rudąjį cukrų, vanilę, jogurtą, pieną, kiaušinį bei 3 šaukštus sviesto ir išmaišykite.
    Gautą masę sudėkite į dubenį su miltais ir išmaišykite vientisą tešlą.
    Didelėje keptuvėje išlydykite šiek tiek sviesto ir, pildami apie 1/3 puodelio tešlos kiekvienam blyneliui, suformuokite apvalius blynelius.
    Kepkite iš abiejų pusių maždaug po 2-3 min.
    Iš iškeptų blynelių išpjaukite širdies formeles ir pertepkite juos avietine varškės mase.
    Perteptus blynelius apkepkite apie 5-8 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Skanūs tiek šilti, tiek šalti.
    Mylėkite ir būkite mylimi!
    Skanaus!

Autorius: Elina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų