• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • 2 gramai česnakų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 15 gramų batono
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 120 gramų avienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baltą duoną išmirkyti vadenyje, nuspausti. Avieną sumalti stambia mėsmale, sumaišyti su duona, sutrintais česnakais, kiaušiniu, įberti druskos ir cinamono.

    Iš gautos masės formuoti piršto formos volelius ir apkepti juos aliejuje.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų