REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 1 vienetas česnakų (skiltelė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti)
  • 2 valgomieji šaukštai migdolų
  • 1.5 stiklinės ryžių
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • 3 valgomieji šaukštai razinų
  • 500 gramų avienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsa supjaustoma kubeliais ir apkepinama.
    Po to sudedamas česnakas, stambiai supjaustyti svogūnai ir įpilama truputį vandens.
    Prieš baigiant mėsą troškinti, suberiami perplauti bei nusausinti ryžiai.
    Kai tik ryžiai pasidaro birūs, sukrečiamas pomidorų padažas, sudedami prieskoniai, įpilama truputį verdančio vandens, puodas uždengiamas dangčiu ir pastatomas ant mažos ugnies (kartkartėmis įpilama po truputį karšto vandens).
    Ryžiai turi išlikti birūs.
    Į ištroškintą pilavą tuoj pat supilamos nuplautos razinos, migdolai ir smulkiai supjaustyti žalumynai.
    Puodas su patiekalu gerai įvyniojamas ir pastatomas į šiltą vietą.
    Valgyti paduodamas karštas.
    Skanaus.

Autorius: Arina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 1 vienetas česnakų (skiltelė)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti)
  • 2 valgomieji šaukštai migdolų
  • 1.5 stiklinės ryžių
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek druskos
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • 3 valgomieji šaukštai razinų
  • 500 gramų avienos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsa supjaustoma kubeliais ir apkepinama.
    Po to sudedamas česnakas, stambiai supjaustyti svogūnai ir įpilama truputį vandens.
    Prieš baigiant mėsą troškinti, suberiami perplauti bei nusausinti ryžiai.
    Kai tik ryžiai pasidaro birūs, sukrečiamas pomidorų padažas, sudedami prieskoniai, įpilama truputį verdančio vandens, puodas uždengiamas dangčiu ir pastatomas ant mažos ugnies (kartkartėmis įpilama po truputį karšto vandens).
    Ryžiai turi išlikti birūs.
    Į ištroškintą pilavą tuoj pat supilamos nuplautos razinos, migdolai ir smulkiai supjaustyti žalumynai.
    Puodas su patiekalu gerai įvyniojamas ir pastatomas į šiltą vietą.
    Valgyti paduodamas karštas.
    Skanaus.

Autorius: Arina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų