Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų aviečių
  • 200 gramų cukraus
  • 800 gramų grietinėlės (35% riebumo)
  • 40 gramų želatinos
  • šiek tiek kokosų (drožlės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grietinėlę išplakti su cukrumi, sudėti ištirpintą ir išbrinkintą želatiną ir nuplautas avietes.
    Viską gerai išmaišyti ir, supylus į formą bei apibarsčius kokoso drožlėmis, palikti, kad sustingtų.
    Patiekti šaltą.
    Skanaus.

Autorius: Rima

INGREDIENTAI:

  • 600 gramų aviečių
  • 200 gramų cukraus
  • 800 gramų grietinėlės (35% riebumo)
  • 40 gramų želatinos
  • šiek tiek kokosų (drožlės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grietinėlę išplakti su cukrumi, sudėti ištirpintą ir išbrinkintą želatiną ir nuplautas avietes.
    Viską gerai išmaišyti ir, supylus į formą bei apibarsčius kokoso drožlėmis, palikti, kad sustingtų.
    Patiekti šaltą.
    Skanaus.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų