Jautieną supjaustyti gabalėliais, įdėti į puodą su įkaitusiu aliejumi ir pakepinti 5 min. Tada berti smulkintą papriką ir česnaką, įberti aitriosios paprikos ir dar šiek tiek pakaitinti. Įpilti pomidorų sultis ir sultinį, pavirti 10 min. nugriebiant putas. Tada dėti pupeles ir griežinėliais pjaustytus agurkus, iš anksto pakepintus svogūnus ir prieskonius. Užvirinti. Prieš patiekiant pagardinti sriubą grietine ir žalumynais.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
150 gramų agurkų (marinuoti)
2 česnakų
1 vienetas paprikų
šiek tiek paprikų (aitrioji, malta)
240 gramų pupelių (konservuotos)
150 gramų svogūnų
500 gramų jautienos
800 gramų pomidorų sulčių
60 mililitrų aliejaus
šiek tiek grietinės
400 mililitrų sultinio
šiek tiek prieskonių
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautieną supjaustyti gabalėliais, įdėti į puodą su įkaitusiu aliejumi ir pakepinti 5 min. Tada berti smulkintą papriką ir česnaką, įberti aitriosios paprikos ir dar šiek tiek pakaitinti. Įpilti pomidorų sultis ir sultinį, pavirti 10 min. nugriebiant putas. Tada dėti pupeles ir griežinėliais pjaustytus agurkus, iš anksto pakepintus svogūnus ir prieskonius. Užvirinti. Prieš patiekiant pagardinti sriubą grietine ir žalumynais.