INGREDIENTAI:
- 2 stiklinės bulvių (nuskustos ir supjaustytos mažais kubeliais)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos)
- 2 stiklinės svogūnų (supjaustyti griežinėliais)
- 8 vienetai kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 300 gramų dešrelių (Biovela)
- šiek tiek druskos
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
Įkaitinti keptuvėje aliejų ir pakepinti jame svogūnus. Pabarstyti druska bei pipirais.
Tuomet sudėti kubeliais supjaustytas dešreles ir pakepinti apie 2 minutes.
Po 2 minučių sudėti bulves ir pakepinti apie 1 minutę.
Dubenyje išplakti kiaušinius su druska ir pipirais.
Su šaukštu paspaudus masę keptuvėje, supilti plaktus kiaušinius.
Tuomet dėti keptuvę į orkaitę ir kepti apie 15-20 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Iškepus išimkite keptuvę iš orkaitės ir šiek tiek atvėsinkite.
Supjaustykite į atskiras porcijas ir sudėkite į lėkštes.
Prieš patiekiant apibarstykite petražolėmis.
Skanaus!
Autorius: Sabina
REKLAMA