Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 10 vienetų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- 4 vienetai morkų
- šiek tiek petražolių
- 1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
- 1 valgomasis šaukštas druskos
- 2 valgomieji šaukštai prieskonių (Kotanyi šonkauliukų)
- 200 gramų cukinijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šonkauliukus pavirti 30 min. vandenyje su druska, lapeliais ir pipirais.
Tuomet apibarstyti „Kotanyi“ šonkauliukų prieskoniais ir sudėti į skardą.
Šalia sudėti druska ir smulkintomis petražolėmis aptrintas bulves.
Jas galima įpjauti ir į tas įpjovas įkišti po gabaliuką morkos ir moliūgo (ar cukinijos).
Kartu iškepti likusias, druska bei petražolėmis apibarstytas morkas.
Kepti apie 20-30 min. 185 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 10 vienetų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- 4 vienetai morkų
- šiek tiek petražolių
- 1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
- 1 valgomasis šaukštas druskos
- 2 valgomieji šaukštai prieskonių (Kotanyi šonkauliukų)
- 200 gramų cukinijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šonkauliukus pavirti 30 min. vandenyje su druska, lapeliais ir pipirais.
Tuomet apibarstyti „Kotanyi“ šonkauliukų prieskoniais ir sudėti į skardą.
Šalia sudėti druska ir smulkintomis petražolėmis aptrintas bulves.
Jas galima įpjauti ir į tas įpjovas įkišti po gabaliuką morkos ir moliūgo (ar cukinijos).
Kartu iškepti likusias, druska bei petražolėmis apibarstytas morkas.
Kepti apie 20-30 min. 185 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą