Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų (malti lapeliai)
- šiek tiek rozmarino
- 1 vienetas kiaulės kojų (karka)
- 100 gramų majonezo
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Karką virti apie valandą sūriame vandenyje su pipirais ir lapeliais. Po to išimti iš puodo ir aptrinti majonezu, pagardintu česnakais, rozmarinais, vėlgi lapeliais, pipirais ir druska. Kepti orkaitėje apie 45 min.
Tinka Kalėdoms.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų (malti lapeliai)
- šiek tiek rozmarino
- 1 vienetas kiaulės kojų (karka)
- 100 gramų majonezo
- 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Karką virti apie valandą sūriame vandenyje su pipirais ir lapeliais. Po to išimti iš puodo ir aptrinti majonezu, pagardintu česnakais, rozmarinais, vėlgi lapeliais, pipirais ir druska. Kepti orkaitėje apie 45 min.
Tinka Kalėdoms.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą