Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 8 vienetai bulvių
  • šiek tiek česnakų
  • 600 gramų kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek pieno
  • 8 vienetai pievagrybių
  • 150 gramų pieno
  • 15 gramų aliejaus
  • šiek tiek prieskonių
  • 1 vienetas cukinijos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves supjaustyti bei sumaišyti su prieskoniais ir sukrėsti į gilesnį kepimo indą, pateptą aliejumi. Ant viršaus dėti faršą sumaišytą su gabaliukais supjaustytu sūriu bei prieskoniais (dalį sūrio sutarkuoti smulkia tarka ir atidėti). Užbarstyti pjaustytais pievagrybiais bei cukinija. Išplakti kiaušinius, įpilti truputį pieno, suberti likusį sūrį (galima dėti jo ir daugiau) ir užpilti masę. Galima ant viršaus apibarstyti smulkintu česnaku. Uždengti kepimo indą dangčiu ar folija ir kepti apie 1 val. 180 laipsnių orkaitėje. Iškepus pusvalandžiui palikite orkaitėje. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 8 vienetai bulvių
  • šiek tiek česnakų
  • 600 gramų kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • šiek tiek pieno
  • 8 vienetai pievagrybių
  • 150 gramų pieno
  • 15 gramų aliejaus
  • šiek tiek prieskonių
  • 1 vienetas cukinijos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves supjaustyti bei sumaišyti su prieskoniais ir sukrėsti į gilesnį kepimo indą, pateptą aliejumi. Ant viršaus dėti faršą sumaišytą su gabaliukais supjaustytu sūriu bei prieskoniais (dalį sūrio sutarkuoti smulkia tarka ir atidėti). Užbarstyti pjaustytais pievagrybiais bei cukinija. Išplakti kiaušinius, įpilti truputį pieno, suberti likusį sūrį (galima dėti jo ir daugiau) ir užpilti masę. Galima ant viršaus apibarstyti smulkintu česnaku. Uždengti kepimo indą dangčiu ar folija ir kepti apie 1 val. 180 laipsnių orkaitėje. Iškepus pusvalandžiui palikite orkaitėje. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų