Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai apelsinų
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (nesaldintas, indeliuose)
  • 3 vienetai želės (apelsinų skonio, pakeliuose)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pagal aprašymą ant pakelio paruošti vieną pakelį želė. Apelsiną smulkiai supjaustyti ir suberti į gilų dubenį. Ant viršaus užpilti pravėsusią želė. Padėti šaltai sustingti. Tuomet paruošti du pakelius želė su dvigubai mažiau vandens (2 pakeliai su 500 ml vandens). Pravėsus sumaišyti su kondensuotu pienu ir užpilti ant sustingusių apelsinų. Padėti vėl šaltai, kad sustingtų antras sluoksnis. Tiekiant panardinti dubenį akimirkai į karštą vandenį ir išversti želė tortą ant lėkštės. Skanaus!
    Patarimas. Nelaikykite per daug karštame vandenyje ir per ilgai, nes želė greitai tirpsta!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai apelsinų
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (nesaldintas, indeliuose)
  • 3 vienetai želės (apelsinų skonio, pakeliuose)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pagal aprašymą ant pakelio paruošti vieną pakelį želė. Apelsiną smulkiai supjaustyti ir suberti į gilų dubenį. Ant viršaus užpilti pravėsusią želė. Padėti šaltai sustingti. Tuomet paruošti du pakelius želė su dvigubai mažiau vandens (2 pakeliai su 500 ml vandens). Pravėsus sumaišyti su kondensuotu pienu ir užpilti ant sustingusių apelsinų. Padėti vėl šaltai, kad sustingtų antras sluoksnis. Tiekiant panardinti dubenį akimirkai į karštą vandenį ir išversti želė tortą ant lėkštės. Skanaus!
    Patarimas. Nelaikykite per daug karštame vandenyje ir per ilgai, nes želė greitai tirpsta!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų