Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 20 mililitrų likerio (avietinis)
  • 50 mililitrų putojančio vyno
  • 40 mililitrų sulčių (raudonųjų apelsinų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pilkite į stiklinę paeiliui likerį, sultis ir putojantį vyną.
    Papuoškite aviete.
    Skanaus.

Autorius: Roma

INGREDIENTAI:

  • 20 mililitrų likerio (avietinis)
  • 50 mililitrų putojančio vyno
  • 40 mililitrų sulčių (raudonųjų apelsinų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pilkite į stiklinę paeiliui likerį, sultis ir putojantį vyną.
    Papuoškite aviete.
    Skanaus.

Autorius: Roma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų