Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai apelsinų
  • 4 česnakų
  • šiek tiek imbierų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 600 gramų jautienos (nugarinė)
  • 100 mililitrų majonezo
  • 100 mililitrų jogurto
  • 200 gramų pievagrybių
  • šiek tiek prieskonių (mėsai)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Česnaką sugrūdame ir sumaišome su majonezu, garstyčiomis, jogurtu, visais prieskoniais bei druska.
    Išspaudžiame 1 apelsino sultis ir įmaišome į visą masę.
    Mesą supjaustome 6 storomis riekelėmis ir pakapojame peiliu iš abiejų pusių (taip išmušta mėsa geriau pasisavins padažo skonį).
    Likusius apelsinus padaliname į 4 dalis.
    1 dalies sultis išspaudžiame ant vieno kepsnio ir taip toliau.
    Paliekame 5-10 min pastovėti.
    Mėsą aptepame padažu iš abiejų pusių ir dedame į kepimo skardą.
    Sudedame šampinjonus be kotelių ir užpilame ant jų likusį padažą.
    Kepame vidutinio karštumo (190 laipsnių temperatūros) orkaitėje apie 15-20 min.
    Po maždaug 8 min. kepimo, mėsą vėl apšlakstome likusių apelsinų sultimis.
    Valgome su orkaitėje keptomis bulvėmis.
    Skanaus

Autorius: Sandra

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai apelsinų
  • 4 česnakų
  • šiek tiek imbierų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 600 gramų jautienos (nugarinė)
  • 100 mililitrų majonezo
  • 100 mililitrų jogurto
  • 200 gramų pievagrybių
  • šiek tiek prieskonių (mėsai)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Česnaką sugrūdame ir sumaišome su majonezu, garstyčiomis, jogurtu, visais prieskoniais bei druska.
    Išspaudžiame 1 apelsino sultis ir įmaišome į visą masę.
    Mesą supjaustome 6 storomis riekelėmis ir pakapojame peiliu iš abiejų pusių (taip išmušta mėsa geriau pasisavins padažo skonį).
    Likusius apelsinus padaliname į 4 dalis.
    1 dalies sultis išspaudžiame ant vieno kepsnio ir taip toliau.
    Paliekame 5-10 min pastovėti.
    Mėsą aptepame padažu iš abiejų pusių ir dedame į kepimo skardą.
    Sudedame šampinjonus be kotelių ir užpilame ant jų likusį padažą.
    Kepame vidutinio karštumo (190 laipsnių temperatūros) orkaitėje apie 15-20 min.
    Po maždaug 8 min. kepimo, mėsą vėl apšlakstome likusių apelsinų sultimis.
    Valgome su orkaitėje keptomis bulvėmis.
    Skanaus

Autorius: Sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų