Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 150 gramų cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išspauskite iš apelsino sultis (50-70 ml gaunasi). Sutarkuokite apelsino žievelę.
    Minkštą sviestą išsukite su vaniliniu ir baltuoju cukrumi.
    Įmaišome kiaušinius, sultis ir žievelę.
    Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir įmaišome į tešlą.
    Tešlą supilame į kepimo formeles.
    Kepame 180 laipsnių orkaitėje iki 25minučių.

Autorius: Birutė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 150 gramų cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 150 gramų sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išspauskite iš apelsino sultis (50-70 ml gaunasi). Sutarkuokite apelsino žievelę.
    Minkštą sviestą išsukite su vaniliniu ir baltuoju cukrumi.
    Įmaišome kiaušinius, sultis ir žievelę.
    Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir įmaišome į tešlą.
    Tešlą supilame į kepimo formeles.
    Kepame 180 laipsnių orkaitėje iki 25minučių.

Autorius: Birutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų