REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 150 gramų cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 150 gramų sviesto
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išspauskite iš apelsino sultis (50-70 ml gaunasi). Sutarkuokite apelsino žievelę.
Minkštą sviestą išsukite su vaniliniu ir baltuoju cukrumi.
Įmaišome kiaušinius, sultis ir žievelę.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir įmaišome į tešlą.
Tešlą supilame į kepimo formeles.
Kepame 180 laipsnių orkaitėje iki 25minučių.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 150 gramų cukraus
- 3 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 150 gramų sviesto
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išspauskite iš apelsino sultis (50-70 ml gaunasi). Sutarkuokite apelsino žievelę.
Minkštą sviestą išsukite su vaniliniu ir baltuoju cukrumi.
Įmaišome kiaušinius, sultis ir žievelę.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir įmaišome į tešlą.
Tešlą supilame į kepimo formeles.
Kepame 180 laipsnių orkaitėje iki 25minučių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą